SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Yaygınlaşıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:56:23
Badminton Yaygınlaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da elde edilen başarılarla adından söz ettiren badminton sporuna ilgi artıyor. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren badminton branşına sporcular büyük bir ilgi gösterirken, yaz spor okulları kapsamında branşla ilgili temel ve teknik bilgiler veriliyor.Milli Takım Antrenörü de olan Nazım Denizhan nezaretinde çalışan sporcular, katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri derecelerle dikkat çekiyor. 

Milli takıma Malatya'dan en çok sporcu veren branşlar arasında yer alan Badminton'a sporcular bu yılda yoğun ilgi gösterdi. Yaz Spor Okulları kapsamında badminton kursuna kayıt yaptıran sporcular, Atatürk Anadolu Kız Lisesi Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürüyor. 

Milli Takım ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan, Malatya'da badminton sporuna her geçen yıl ilginin arttığını ifade etti.

Denizhan, Yaz Spor Okulları kapsamında çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Badminton çok zevkli bir spor. Badminton sporuna başlayan sporcularımız daha sonra bu sporu bırakmak istemiyor. Her geçen yıl bu spora olan ilgi artıyor" dedi.

Badmintonda milli takıma sporcu verdiklerini kaydeden Denizhan, "Badmintonda Malatya olarak büyük başarılar elde ediyoruz. Bünyemizde yetişen sporcular milli takımlarda çeşitli kategorilerde müsabakalara katılıyor. Bu noktada Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı’ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı./

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız