SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alıcı Varmış, Yetişememiş

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:39
Alıcı Varmış, Yetişememiş
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin 4. kez satışa çıkardığı, Köy ve İlçe Garajı (eski otogar) ihalesine katılan olmadı.

Sıtmapınarı'ndan Çevreyolu'na bağlanan yolun köşesinde yeralan, toplam 10 bin 602 metrekare arsası bulunan eski otogar, 27 milyon TL muhammen bedelle 4. kez satışa çıkarılmıştı. Eski otogar, ilk olarak 4 yıl önce de satışa çıkarılmış, ancak bu ihaleye katılan olmamıştı. Sonraki dönemde de 2 kez satışa çıkarılan, yine alıcı bulamayan gayrimenkulun cazip hale getirilmesi için parsel yapılaşması emsal 5'e çıkarılmış, imar durumuna yükseklik serbest ve ticaret+turizm alanına ilaveten bodrum otoparkı da eklenmişti.

Büyükşehir Belediyesi'ndeki ihale saatinde toplanan komisyon, yarım saat bekledi ve teklif veren olmayınca dağıldı. Bir yetkili, "Alıcısı vardı, ama dosyalarını tamamlayamadılar" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile AVM arasında, miting alanı olarak kullanılan yerin bir bölümüne işadamı Mehmet Kavuk'un ailesi tarafından kendi adlarını taşıyacak bir caminin yapılması gündeme getirildiğinde, miting alanına dokunulmaması, satışı düşünülen eski otogar alanının cami için ucuz bir bedelle söz konusu aileye satılması önerisi gündeme getirilmişti. Ancak, Malatya'nın yegane miting- açıkhava toplantısı alanı olan yere cami yapılarak daraltılmasından ve eski otogarın yerinin de satılmasından vazgeçilmemişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız