SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ağır Hasarlı Binada Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandı

Ağır Hasarlı Binada Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerinden dolayı ağır hasar görmesi nedeniyle boşaltılan bir binaya gece girerek hırsızlık yapan bir şüpheli, Yeşilyurt ilçe Emniyet ekiplerince suçüstü yakalandı.

Olay, Karakavak Mahallesinde meydana geldi. Depremden dolayı ağır hasarlı olduğu için boşaltılmış olan bir sitenin içindeki binaya bir kişinin girdiğini gören vatandaşlar durumu polise ihbar etti.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelmesi üzerine, hırsızlık şüphelisi binanın içinde suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Bazı vatandaşlar şahısın suçüstü yakalanması anını cep telefonu ile kayıt altına aldılar.

Adıyaman-Gölbaşı nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen C.G. adlı şüpheli, Polis karakoluna götürüldü.

malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hüseyin (7 ay önce)
    sayın basın mensupları bu konu size düşürmete Lütfen evin içinde evsahibi gece nöbet tutarak saat 04.15 de hırsızı yakalayıp tabiri caiz ise temiz bir kat sopa yiyerek sabah karakolda hırsız karakolda ev sahibinden şikayetçi olunca daha bu hırsızları bu güzide teşkilatın mensupları hırsızı niye yakalıyor ben bir site yönetici olarak anlamış değilim yazıktır bu görevlilere demek hırsız her zaman haklıymış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (7 ay önce)
    Vallahi sizi kim örgütlemişse iyi örgütlemiş ben böyle bir vatandaşa duyarlılık görmedim ben depremde evim yıkılmış eşyalarına kadar kaldırıp atmışlar binayı kaldırıp atmışlar bana kira desteği vermeye başladılar zaten verdikleri 2 adet desteği de yetmiyordu en son Malatya'ya geldim burada bir ev tuttum buradaki evde depremde çatladı ittim kira desteğini iptal edeyim dedim bana dedikleri tek şey aldığın kişiye desteklerini getir sonra sıra bekle sana ne zaman sıra gelirse kontrolleri vereceğiz bu nasıl bir insanlık sen Suriyelileri ülkene aldığında para yardımı yaptığında memleketine gideceği zaman o paraları geri mi iade ediyorsun bu nasıl bir zihniyet Ben hakkımı ne bu devleti helal ediyorum ne de afacan helal ediyorum Allah hepsinden sorsun zaten yatacak yerleri yok da kurban olduğum Allah o günler onları gösterecek
    %100
    %0
    Yanıtla