SON DAKİKA
SON DEPREMLER

55'lik Taze Memura Süper Terfi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:36
55'lik Taze Memura Süper Terfi!
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın proje danışmanı olarak 5 yıl önce, belediye şirketi bünyesinde sözleşmeli personel olarak işe alınan, yaptığı projelerle çok tartışılan, memuriyete sınavsız girişi, istisnai memuriyet olan Başkan Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna alınarak sağlanan 55 yaşındaki Mimar Zeki Sarılar'ın (fotoğrafta sol baştaki) müdürlüğü bir gün sürdü ve Genel Sekreter Yardımcılığı'na terfi ettirildi.

En son Kernek'te uyguladığı yel değirmenli proje ile gündeme gelen, kentteki ağaçların kestirilmesiyle  başladığı Malatya mesaisi sırasında, tartışılan çok sayıda işe imza atan, çok tartışılan projelerden biri olan ulaşımda Trambüs projesinin de seçici ve ateşli savunucularından biri olan Sarılar'ın, "hülle" diye de adlandırılan yöntemle memuriyete 55 yaşında ilk adımını atmasının ardından, "süper terfisi" de beklendiği gibi, hemen ardından geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ndeki proje danışmanlığı görevinin yanı sıra Sivas Belediye Meclisi'nin de AKP'den üyesi olan Zeki Sarılar'ın, memuriyete başlatıldığının hemen ertesinde Genel Sekreter Yardımcılığı'na getirilmiş olduğu, Malatya Belediyesi'nin Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) adında bir birimin kurulup ilk toplantısını yaptığına ilişkin basın bülteniyle anlaşıldı. Basın bültenindeki, "..3 Ekim Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda Genel Sekreter Arif Emecen başkanlığında yapılan AYKOME Üst Kurul Toplantısı’na, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert ile ilçe belediyeleri, ilgili kamu kuruluşları ve sahada kamu hizmeti veren özel şirket temsilcileri katıldı.." ifadesiyle, Sarılar'ın genel sekreter yardımcılığı da Malatya kamuoyuna duyurulmuş oldu.

FOTOĞRAF: Belediye'nin AYKOME ile ilgili basın bülteninin ekinde, Zeki Sarılar'ın da yeraldığı fotoğraf basın kuruluşlarına servis edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız