SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Şire Pazarı Sokağında Çalışma Başladı

0
Güncellendi - 2021-11-10 01:53:02
Şire Pazarı Sokağında Çalışma Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, kayısı satışının yapıldığı Şire Pazarı'nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla Yenihamam Mahallesi Aras Sokak'ta sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Etüp ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında Aras Sokak, prestij sokağına dönüştürülecek.

Etaplar halinde yapılacak olan ve toplam yatırım tutarı 6 milyon lirayı aşması beklenen çalışmalar ile kentin tarihsel kimliği açısından oldukça önemli Şire Pazarı yeni bir görünüme kavuşacak.

Prestij Sokak Projesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda "Prestij Sokak Sağlıklaştırma" ödülüne layık görüldü.

İlk etapta 62 dükkanı kapsayacak olan çalışmaları inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnafa proje hakkında bilgiler verdi.

Güder, Malatya Büyükşehir Belediyesinin de Kuyumcular Çarşı'nı sağlıklaştırdığını belirterek, "Malatyamıza ve Battalgazimize hayırlı ve uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız