SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılına Yetiştirmeye Çalışılıyor

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılına Yetiştirmeye Çalışılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Vali Hulusi Şahin, Hayırsever İşadamı Sabri Günata tarafından Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında protokolü imzalanarak 24 derslikli olarak yapımı devam eden ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

İsmet Paşa Caddesi'nde Kayısı Araştırma Enstitüsü'nden alınan alanda inşa edilmekte olan, Vali Şahin’e bilgiler veren yüklenici firma yetkilileri, Malatya’nın deprem bölgesinde olmasından dolayı okulu inşa ederken bu konuya özellikle dikkat ettiklerini ayrıca derslikler ve laboratuvarların geniş ve ferah olmasını sağlayarak öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almalarını hedeflediklerini söyleyerek 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulu öğrencilerin hizmetine sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirttiler.

İncelemelerde, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, İşadamı Sabri Günata’nın kardeşi Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve yüklenici firma yetkilileri hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cengiz (1 yıl önce)
    Egitim icin destek veren bütün iş adamlarimizdan Allah razı olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Aziz (1 yıl önce)
    Fotoğrafta Milli Eğitim müdürünün eli arkada Sayın Valinin yanında duruşuna bakın ben büyük yerden torpili geldim havasında
    %75
    %25
    Yanıtla