SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Lige Çıkmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:36:27
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Genel Menajeri Doğan Çelebi, kulübün ileriye gitmesi için çaba harcadıklarını ifade ederek, yeniden 2. Lige çıkmak istediklerini söyledi. 

Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Çelebi, takımdan çok bir aile olduklarını ifade etti. Çelebi, kurumsallaşma adına iyi bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Yeni kulüp binamız kurumsallaşmamız adına önemli bir adım oldu. Biz bir takımdan çok aile ortamını yakalamak istiyorduk. Şuanda da bunu başarmış durumdayız. Yönetim, teknik heyet, sporcularımız ve sporcularımızın aileleriyle birlikte büyük bir aile olduk" dedi.

"SPONSOR BULURSAK DAHA İYİ YERLERE GELİRİZ"

Kulübün ileriye gitmesi için çaba harcadıklarını dile getiren Çelebi, şunları söyledi: "Takım olarak acemilik dönemimizi atlattık. Kulübün ileriye gitmesi için çaba harcıyoruz. Grubumuza baktığımızda diğer kulüpler büyük bir maddi destek alıyor. Bizde taşı sırtımıza aldık, mücadele ediyoruz. Bu sene iyi çalışmalar yaptık. İyi bir sponsor bulursak, daha iyi yerlere geliriz."

Çelebi, bu sezon yeni transferle birlikte daha da güçlendiklerini belirterek, "Bu sezon Kadın Ligleri'ndeki yeni yapılanma kapsamında 3. Lig'de mücadele ediyoruz. Yeniden 2. Lige dönebilmek için sezon başında iyi bir çalışma yaptık. Özellikle yeni transferlerle birlikte kadromuzu daha da güçlendirdik. İnşallah bu sezon mutlu sona ulaşıp, yeniden 2. Lige döneceğiz" ifadelerini kullandı.

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını kaydeden Çelebi, "Biz, herhangi bir aksilik yaşamadığımız sürece gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı bir üst lige çıkma yönünde yaptık. Sezon başında yaptığımız çalışmalarla sporcularımız iyi bir noktaya geldi" dedi.

Çelebi, ligde 8 grubu takip ettiklerini dile getirerek, "Gruplarda çok güçlü takımlar var. Maddi yönden desteklenen birçok kulüp, üst lige çıkmak için mücadele ediyor. 8 grubu da yakından takip ediyoruz. Bizde gelişmelere bakıp, ikinci yarıda takviyeler yapabiliriz. Sezona iyi başladık. Bu iyi gidişi sürdürüp, bir üst lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız