SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Aralık Eylemi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:25
17 Aralık Eylemi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da akşam saatlerinde bir grup, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet iddialarıyla ilgili operasyonunun yıldönümünde, iddiaların üstünün kapatıldığı gerekçesiyle, buna tepki için eylem yaptı. 

Merkez Nasuhi Caddesi üzerinde bulunan KESK binasının önünde bir araya gelen ve yaklaşık 50 kişlik grup, burada sloganlar atarak yürüyüş halinde Emeksiz Caddesi'ndeki AKP binasına yürümek istediler.

KESK tarafından organize edilen eylem için polis cadde başlarını tutarak, grubun AKP'nin eski il merkezi olan Yeşilyurt İlçe binasının önüne gidişi engellendi. Grup arasında bazı kişiler barikat kuran polisinin önünde uzun eşek oyunu oynadı. 

OLAYSIZ BİTTİ 

Zaman zaman kısa arbedelerinde yaşandığı eylemde grubun Hamidiye Cami’nin önüne kadar gitmesine izin verilirken, çevre caddelere açılan yollar çevik kuvvet ekiplerince barikat kurularak kapatıldı.

Basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde ayrıldı. 

Bu arada, 17 Aralık operasyonunun yıldönümü dolayısıyla, polis AKP'nin Çevreyolu'ndaki il binası çevresinde de önlem aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız