SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Şampiyonu Demirspor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:12
1. Amatör Şampiyonu Demirspor
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunun şampiyonu Demirspor oldu. 

Play-Off Grubu'nda 3'te 3 yaparak, 9 puan toplayan Demirspor, grubu birinci tamamlayarak şampiyon oldu.

Demirspor, BAL Ligi 3. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor'un şampiyon olması halinde direk BAL Ligine çıkacak. 44 Malatyaspor'un şampiyon olamaması halinde Demirspor, BAL Ligine çıkabilmek için Malatya İl Özel İdarespor ile baraj maçı oynayacak.

Demirspor Teknik Sorumlusu Kadri Gülver, futbolcuları ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik etti.

Play-Off Grubu'nda başarılı bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Gülver, "Bu takımı sezon başı bir araya getirirken, hedefimizi belirlemiştik. Önce Malatya şampiyonu olmak daha sonrada BAL Ligine çıkmak istiyorduk. Bu anlamda ilk hedefimizi gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Gülver, kulüp Başkanı Nurettin Öndeş ve yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle istedikleri başarıyı yakaladıklarını ifade ederek, "Yönetim Kurulumuz bize çok büyük imkanlar sağladı. Bu imkanlar çerçevesinde genç bir ekip oluşturduk. Klasmanda iyi mücadele ettik ve Play-Off'a kaldık. Play-Off'ta da iyi mücadele ettik ve Malatya şampiyonu olduk. Şimdi diğer hedefimiz olan BAL Ligine çıkmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

BAL Ligine direk çıkma şanslarının olduğunu ifade eden Gülver, "Gönlümüz 44 Malatyaspor'dan yana. Bu memleketin Spor Toto 3. Ligde bir ekibe ihtiyacı var. Öncelikle 44 Malatyaspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Biz Malatya şampiyonu olduk diye değil, Malatyalı bir teknik adam olarak 44 Malatyaspor'un şampiyon olmasını ve 3. Lige çıkmasını canı gönülden istiyorum. 44 Malatyaspor şampiyon olursa bizde baraj maçı oynamadan BAL Ligine yükselmiş olacağız. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur" diye konuştu.

Gülver, BAL Ligi'nde Malatya'yı temsil eden ilk takım olduklarını da anımsatarak, "BAL Ligini gördük. Oranın ne olduğunu çok iyi biliyoruz. BAL Ligi'nden düştükten sonra 3 yıllık bir program yaptık. O program çerçevesinde yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi. BAL Ligi'nde 44 Malatyaspor'un şampiyon olmasını bekleyeceğiz. Ama bu süreçte de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü artık BAL Ligi'nde olmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız