SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vah Malatya'ya.. Deprem Konutları İnşaatını Çınar İnceledi!.

Vah Malatya'ya.. Deprem Konutları İnşaatını Çınar İnceledi!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’nde depremzedeler için yapımına başlanılan kalıcı konutların inşaatını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Depremzede vatandaşlarımıza sağlam ve güvenilir yaşam alanları teslim edilecek” dedi. Adının karıştığı skandalların yanı sıra, 6 Şubat depremlerinde, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Topsöğüt'te inşa edilen lüks konutların (Buna ilişkin haberler, bu haberin sonundaki İlgili Haberler bölümünde) ağır hasar görmesi, depremde en çok Yeşilyurt Belediyesi sorumluluk sınırlarında imara açılan tarım arazilerine yapılan binalarda yıkım olması, bu süreçlerde Yeşilyurt'ta Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkan Yardımcısı, İmar Komisyonu Başkanlığı ve son olarak da Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, geçmişte kendisi de Yapı Denetim Firması ortaklarından olan, ailesine ait beton şirketi nedeniyle de sıkça konuşulan  Mehmet Çınar'ın, 6 Şubat depremzedeleri için TOKİ tarafından yapılmakta olan konutlarda inceleme yapması ve yaptığı açıklamalar, ‘ironik’ bulundu.

İHA'nın haberine göre Yeşilyurt İkizce Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan deprem konutlarındaki yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, deprem yönetmeliklerine uygun sağlam ve güvenilir konutların yanı sıra sosyal yaşam alanlarıyla birlikte kaliteli ve nitelikli bir yaşam alanı inşa edildiğini söyledi.

Yeşilyurt İkizce mahallesindeki deprem konutlarının bu yılın sonlarına doğru hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını söyleyen Başkan Çınar, “Malatya’ya dört kez gelerek şehrin imar ve ihya sürecinde başlatılan çalışmaları yakından takip eden Sayın Cumhurbaşkanımızda büyük bir coşkuyla karşılandığı son gelişinde de deprem konutları başta olmak üzere diğer yatırımlarla ilgili detaylı bilgiler aldı. Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar güveniyor, inanıyor. Vatandaşlarımız ‘yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar’ diyerek verilen sözlerin yerine getirileceğine sonuna kadar inanıyor, bizler bu inancı ve güveni saha çalışmalarında ve ziyaretlerimizde yakından görüyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya’da depremzede vatandaşlara bir yıl içerisinde 70 bine yakın konut ile 25 bine yakın köy evinin tamamlanarak teslim edileceğini sözlerine ekleyen Başkan Çınar, Malatya’nın yeni yatırımlarla daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağını ifade ederken şunları söyledi:

“Yeşilyurt İlçemizde ise 9 bine yakın konut ve köy evi inşa edilecek, inşallah bu konutlarda yıl sonu itibariyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacaktır. Bizlerde kendi bölgemizde inşaatı başlayan konutların tüm aşamalarını yakından takip ederek gereken desteği sağlıyoruz. Deprem yaralarının sarılması için ekiplerimizle birlikte sürekli sahadayız ve elimizden geleni yapıyoruz. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan İkizce Mahallemizdeki deprem konutları için planlı ve sistemli bir çalışma yürütüldüğünü görmek bizleri sevindirmektedir. Yatay mimarinin esas alındığı buradaki konutların yanı sıra sosyal donatıları, spor ve oyun alanları, park ve peyzajıyla buraya yeni bir yaşam alanı kurulacak olup, Malatya’nın geleceğine de güzel bir eser daha emanet edilmiş olacak. Konutların büyük bir kısmı tamamlandı, çatı işleri ve duvar imalatları şu anda hızla devam ediyor, burada ki ekip adeta arı gibi çalışıyor, hepsini canı gönülden kutluyorum. Şantiye şefimiz ve çalışanlarının bu özverisini ve gayretini bizler asla unutmayacağız. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdığı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Genel Müdürlüğümüze ve projenin bir an önce tamamlanıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için canla başla özverili bir şekilde çalışan şantiye ekibine şahsım ve tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

73 yorum yapılmış

  • Mete (10 ay önce)
    Malatya haber sizi iyi biliyoruz merak etmeyin chp basın kolları gibi hizmet ediyorsunuz ama nafile..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • öcal (10 ay önce)
    (Tilkiyi kümese bekçi yapmışlar) yersen...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan daş (11 ay önce)
    % 70 ile çatır çatır almış adamlar , hâlâ şikayet, hâlâ eleştiri, susun oturun yerinize, biat edin, kimse gıkını çıkarmasın, böyle yönetimi hak ediyorsunuz çünkü.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • kamil2 (11 ay önce)
    Metro hizli tren tranvay daha büyük otobüsler cok eksik var 100 yildir hep iktidari destek lemis bu büyüksehire haksilik bu ilgisizlik sahipsizlik destanlar Sehiri Malatya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Bu adam kasaplar odası baskanimiki bu kadar şaşırdınız.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • hasan (11 ay önce)
    adam her şekilde ödüllendiriliyor. iyi de yapsa kötüde yapsa hesap soran yok. stüne her şekilde ödülde alıyor. bizim gibilere müstehak. ortalıkta zaten yalaka dolu, insanın arkadından başka yüzüne başka konuşuyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ersin (11 ay önce)
    Yaptığı binalar yıkıldı, sattığı betonlar çatladı, almanyaya adam kaçırdı ödül aldı, belediyeyi adıyamanlı doldurdu , vallahi billahi tillahi ne yapsa azdır bize
    %100
    %0
    Yanıtla
  • eminvh56 (11 ay önce)
    Malatya yalniz birakiödi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmrt (11 ay önce)
    Hala ders alinmadi ise bir gün ders almayanlan altinda kalir calmak neymis görür
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kamil (11 ay önce)
    Metro hizli tren tranvay daha büyük otobüsler cok eksik var 100 yildir hep iktidari deklemis bu büyüksehire haksilik bu ilgisizlik
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Beton lazım mı diye sormaya mı gitmiş acaba? Gerçi sormasına da gerek yok. Önce gri pasaport, insan kaçakçılığının hesabını versin. Daha mahkemeye gidip ifade verme nezaketinde bile bulunmamış. İnşaata gidiyor ancak mahkemeye gitmiyor. Adalet nedir ki, paspas yaptılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Utanmadan gidip tokileri gezmek ve sağlam konutları teslim edeceğiz demek hiçim yüzün kızarmıyor yaptığınız konutlar ağır hasarlı döktüğün beton bile kalitesiz baskan kazandı ama tek kızdığım bu yerel yöneticiler ve milletvekillerini değiştirmedi Malatya daha iyilerini hakediyordu sırf yaptıkları gün yüzüne çıkmasın diye medyaya yanlış bilgilendirme malatya da hiçbir şey yokmuş gibi göstermek ihanettir yüce allahtan l yerel yöneticiler dahil milletvekillerine gün yüzü göstermemesini diliyorum ayrıca malatyahaber.com yalan haber yapma gerçek ölü sayısını sizde biliyorsunuz yalakalıkla bir yere gelinmez
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Eleştirel (11 ay önce)
    Başkanın hatalarını yazın tamam ama haber yapacağım ve eleştireceğim diye de saçma haber yapmayı bırakın.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Malatya ihya oldu.Şimdi sıra Adıyaman'a. Sizden hizmet bekliyorlar başkan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Yeșilyurt %70 oy vermiș Malatya yine öyle saygı duymak lazım tercihlere adamlar daha iyi ikna etmiș halkı siyaseten. Tercihlere saygı duymak lazım. Bostanbașının tamamı AKP döneminde yapılmadı mı ama bu bölgede oyları %70 o yüzden tebrik etmek lazım. Vatana millete hayırlara vesile olur inșallah demek lazım.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • hasan (11 ay önce)
    Vah Malatya'ya derken haberiniz okunsun diye mi yaziyosunuz nasıl habercisiniz?
    %31
    %69
    Yanıtla
  • haktan (11 ay önce)
    kendi yaptıkları çok sağlammış gibi herşeyi normalmiş gibi bide tokiye burnunu sokuyo ha birde yanında fotoğraf karesinde akp gençlik kolları başkanı salih bey var hani belediye'ye hiç gitmeden maaş alan salih bey. allaha havale ediyorum sizleri.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (11 ay önce)
    Vah ki ne vah
    %93
    %7
    Yanıtla
  • abizer (11 ay önce)
    Adıyaman seni bekler başkan.Malatya ya yeteri kadar hizmetin oldu.Git de malatya da bir nefes alsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı mücadele (11 ay önce)
    Korkusuz korkak.. biliyor ki Malatya halkının %70 den fazlası hayatından bir kitap okumamış sarece reisi destekler. Halbuki gerçekler çok acı. Hadi Mehmet çınar betoncu çınar yolsuzluklarla adı hep anılan betoncu çınarın yaptığı evleri inceleyelim. Sadece topsogut değil betoncu çınarın kendine yaptığı belediye hariç diğer bütün inşaatları çok büyük hasar aldı. Malatya halkı da halen gelsin bunlarla el sıkışsin.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • İşkembeden sallıyorsun.Yok yolsuzluk yapmış,yok şöyle,böyle eminim ki desteksiz atıyorsun.Başkanın elinden geldiğince çalıştığını düşünüyorum.Tabii çalışan başkanın eksikleride,hatalarıda olacak.Ancak Malatya haber herin ne hikmetse başkan Çınar'a taktığnı görüyoruz Ümit ediyorum basın ahlak kuralarına uygun olarak eleştirilerini yaparlar.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Emrah aydin (11 ay önce)
    S9kmayin bunları inşaat alanlarına zira yaptıkları ve yapmadıkları ortada neyi denetliyormus adam gibi istifa edin gidin.sen kimsinde neyi denetliyorsun malatyayi mahvettiniz betona gördünüz bunlarina di bile silinsin tarihten
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (11 ay önce)
    Çevre şehircilik bakanlığı ve AFAD yapsın bunlara birakmasin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atıf (11 ay önce)
    İyi denetlemek lazım başkanım aman bunları boş bırakmayın bari bu binalar iyi sulansın hatta belediyeden yeni inşaat betonu sulama ekibi kurulsun. Bostanbaşı iyi sulanmamıştı.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya Malatya (11 ay önce)
    Sayın başkan çok teşekkür ederiz. Allah sizi Malatya'nın başından eksik etmesin!
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatya44 (11 ay önce)
    Aman ha başkanım sulanıp sulanmadığını kontrol etmiştirsin inşallah
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya li (11 ay önce)
    Sayın çınar iyi anlıyor bu işlerde topsogut konutları teslim olmada ağır hasar oldu
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Misafirr (11 ay önce)
    Bende itiraz ediyorum yeter artik ne olacak bu malatyanin hali hic birsey yapilmiyor sonumuz ne olacak orta hasarli evim nasıl az hasar olur hani devlet diyodu 2000 yilindan onceki orta hasarli evler yikilacak nasil az hasar verirsiniz benim cocuklarimin nabalina nasil girersiniz evime once orta hasar veripte simdi az hasara kim cevirdiyse bi zahmet gelsin onlar otursunlar evimde
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Vural (11 ay önce)
    4 aylık sıfır evim ağır hasarlı acaba bana kaç liraya tekrar satacaksınız hesabı kime soracak belediyeyemi mütahitemi mimaramı kim suçlu olan bize oldu kimin emeği varsa yiyemessin inşallah
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Hazır betonu Yeşilyurt belediye başkanının firmasında alsaydınız. Bari. Deprem inşaatların inçeleyeçeğine daha önçe bostanbaşının inşaatların inçeleydi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (11 ay önce)
    Gardasim istifa et. İnan millet sizden yaka silkiyor. Her tarafa liyakatsiz Adiyamanlilari yerlestirdin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kernekli (11 ay önce)
    Sayın Başkan keşke devletin yaptığı evleri denetlediği kadar mütahitlerin yaptığı evleri de denetleseydi.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • abizer (11 ay önce)
    Bostan başıyı gördük fazla söze gerek varmı bilmiyorum B Ü Y Ü K Başkan lanet olsun o kadar insan öldü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Şahin (11 ay önce)
    Mehmet çınar bırak bir şeye karışma senin karıştıklarını biliyoruz ne hale geldiğini gölge etme Gardaş sende bir şey istemiyoruz Çınarlar beton senin git mikserlerini çalıştır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Okan (11 ay önce)
    Malatyaya herşey yakışıyor hak ediyor milet vekilin seçimindede tepki vereceklerdi iyi verdiler
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Burak (11 ay önce)
    Şantiye şefinin yerinde olsam bu adamı inşaat alanına bile almam.insanda biraz utanma olur be
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Rahat olun orda şantiye şefi ve proje müdürü dahil kimse karşılamadı sadece saha şefleri vardı adam yerine konulmadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (11 ay önce)
    Yine işinize geleni yayınlıyorsunuz Benim yorumum yine yok
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Mamo (11 ay önce)
    Kendide dahil bütük akpli bürokrat ve siyasiler biliyor. Reis olmasa size yolda selam vermezler.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Erdoğan (11 ay önce)
    Malatyalı yerel yöneticilere maşallah demek lazım neredeyse Malatya da 1 tane sağlam bina kalmadı iftihar edin yaptıklarınızla millet öldü bütün varını yoğunu kaybetti bu sizlerin eseri şimdi kalkmış yeni yapılan deprem konutlarını geziyor daha önce neden müteahhitler tarafından yapılan binaların sağlam mı zemin etüdü nedir bina yapılmaya uygunmu araştırması yapmadın iş bitmiş binalar yıkılmış insanlar ölmüş insanlar tüm birikimlerini kaybetmiş kalkmış buğün inşaat kontrolüne çıkıyorsun kimi kandırıyorsun böyle idareci olmaz yönetici oluşabilecek riskleri görüp tedbir alır riskleri göremeyen tedbir alamayan yönetici değildir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • zorto (11 ay önce)
    hey yavrum hey proje tutuşunda belli anladığı.sırf desinler bu ferik bu işi anlıyor anlayan adam odasında masanın üzerinde projeyi inceler kesitlerine bakar gerekli alacağı bilgiyi alır hart diske atar kimi kandırıyorsun yeşil çamda takılı mı kaldın. yazık inan kimse numaraları yutmuyor.İnsanları aptal yerine koymayın komik oluyorsunuz anlamadığını ikimizde biliyoruz.Bu binalar sulanmadı onda yıkıldı demen gibi
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Zavallı (11 ay önce)
    Zavallı ufku kör malatyama buyakışır... ne olacaktı yani NASA'dan astronot mu bekleyecektik teftiş için :))
    %86
    %14
    Yanıtla
  • zorto (11 ay önce)
    Syn çınar Betonları sulatasın yoksa yıkılır koçum.Geçen günlerde böyle bir teşhis koymuştun
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Kündübekli (11 ay önce)
    Heeaa. Kendisini ne ilgilendiriyor? Belediye mi yapıyor inşaatları? Gösteriş... Ha sulamışlar mı betonu diye bakmaya gitmiştir. Madem vakti var idi insan kaçakçılığı davası için ifade vermeye gideydi eyiydi. Bir vatan evladı şu zatın diplomasını araştırsın lütfen. Eyyy YÖK! hele bi bak.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Çınar beton mağduru (11 ay önce)
    Bunun denetlediği kefil olduğu ziyaret ettiği hiçbir inşaattan hayır gelmez. Çınar beton ihaleyi almıştır yoksa ayaklarını yorup gitmez bile. Topsöğüt konutları sakinleri 6 şubatta canını zor kurtardı. Türkiyeye örnek depreme dayanıklı dediği evler malatyanın en çürük evleri çıktı. Demirden betondan çalınabildiği kadar çalmışlar. Canını seven bu adamdan ve ziyaret ettiği inşaatlardan uzak dursun.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • hasan (11 ay önce)
    içimiz rahat şimdi teşekkür ederiz:)
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mümtaz 44 (11 ay önce)
    Çırmıhtı uzay pardon Avrupa seferini başlattı büyük başkan buralarda harcanıyor bakanlık veya İstanbul büyük şehir belediye başkanı adayı verilsin kesin alırız ve mülteci sorun u kalmaz hepsini gönderir istanbuldan
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Yakıncalı (11 ay önce)
    Evet sayın başkanımız sizleri bu özveri ile çalışırken görmek ne mutlu gurur duyduk sen olmasan biz olmazdık.. bizi de gönder artık devletin parasıyla yurt dislarina biz terörist değiliz ama olsun sen yine de gönder. Az kaldı. Reklamlar bitecek. Senin yüzünde ki o maskesi düşecek ve halk senin kim olduğunu anlayacak. Tabi sen bu sıralarda portakallı pekin ördeğini yer olacaksın. Kendi yaptığın hataların içinde kalmadan ölme inşallah.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Adem (11 ay önce)
    Sayın çınar yesilyurt Belediyesi'nin yaptirdigi topsöğüt evleri ağır hasarlı daha bir sene bile olmadı gözünüzü toprak doyursun yeter artık oy vermeyin açın gozunuzu degsim olsun taze kan gelsin tek adam rejimi bitsin bu ve bunun gibiler gitsin
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (11 ay önce)
    Eyvah eyvah, şimdi yandık. Toki Ülkemizin her tarafında son derece güvenli, kalıcı konutlar yaptı, yapmaya da devam ediyor, ama bizim bu konuda çok ama çok becerikli başkanımız oraya geldiyse tamam, bura da korkuyorum Topsöğüt gibi olmasın.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandas (11 ay önce)
    Siyasiler lütfen şu tokilerden uzak durun oraya el atmayın sakın ora üzerinden siyaset yapmayın bırakın TOKİ siyasetsiz bir şekilde sağlam güzel evler yapsın !!!!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Emre (11 ay önce)
    Memlekette konuştuğum hiçkimse bu kifayetsiz idareciyi sevmiyor. Ama bunlar pişkinliğin em üst seviyesindeler. Yav sen skandaldan başka birşeyle gündeme gelmiyorsun Malatya da bari basına demeç verip daha gazla milleti sinirlendirme.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • MLTY (11 ay önce)
    Topsöğüt konutlarını da Çınar beğ güvenli ve sağlam diyerek kurdelasını kesmişti. Depremde Ağır Hasarlı oldu. İnsanlar evsiz kaldı. Malatya belediyelerinde başkanlar görevden alınmalı, acilen Kayyum atanmalıdır.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Barut (11 ay önce)
    Betonlar Çınar betonmu .gaz beton çınar gaz betonmu acaba.gider ayak son bir vole vurmak istiyor .
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mete Dirgen (11 ay önce)
    Sen önce 1 yılda enkazı kaldırırsan iyi, 4 ay geçti durum ortada. Bol keseden atma iş yap, biz de görelim. Toki konutları senin işin değil..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Onur onur (11 ay önce)
    Az bile yapıyorlar,banada tapsalar ben daha kotu yapardım, Bunlar insaflı.susun söz hakkınız yok herkes memnun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sami44 (11 ay önce)
    Sayin Çinar, Yapilmakta olan deprem konutlarini incelemeniz memnuniyet verici. Insallah incelemelerinize Yeşilyurt ve Battalgazi belediyeleri imar isleri ve yapi denetleme elemenleri da size eslik etmistir. Boylelikle depremlere dayanan binalarin nasil inşa edilecegi konusunda bir seyler ogrenmis olursunuz. Zira sizlerin yaptigi ve inşasina izin verilen, denetlenen konutlarin hali ortada.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (11 ay önce)
    Denetleme, kontrol gibi bir yetkisi olamaz. Çünkü orası özel bir inşaat alanı değil. Devletin kendi elemanı var o şantiyenin sorumlusu var. Ben şantiye şefi olsam kovalardım. Bu inşaatları bilen biri olarak söylüyorum. O şantiyede en az 3 inşaat mühendisi mimar ve şantiye şefi var. Ayrıca 15 günde bir Toki merkezden gelen yetkililer var.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İclalgül (11 ay önce)
    Bu nasıl bir pişkinliktir ya...Yavuz hırsız misali...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalee (11 ay önce)
    Betonu iyi sulasın sayın Çınar , evlerimiz bekçilerin betonu sulamadığı için yıkılmış .
    %86
    %14
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (11 ay önce)
    Rahat olun ya ustalardan bişeler öğrenmek için gitmiştir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Kendi yaptırdıklarını çok denetledi şimdi sıra tokideki evlerde hep gösteriş hep hava
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Misafir (11 ay önce)
    Güzel Malatyalilarin bir lafı vardır. Yaptıklarının gözünü kör etti şimdi de tokiye mi el attın gurban olam ananın yüzü ağ ola bizden uzak dur hele sayın çınar ne denetim yap nede betonunu oraya sürt milletin ne hali nede durumu var ikinci bi yıkıma
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ak parti (11 ay önce)
    sandıkta görür çınarın bedelini, dolaşmasına bile izin verilmemeli, bunun baktığı evde oturulmaz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yavuz Selim (11 ay önce)
    Bu haberinize katılıyorum. Devletin işine karışmasın bence, oradan uzak durması gerekiyor diye düşünüyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    ”Süpürülmekten korktukları için her süpürgenin sapına yapışanları iyi tanımalı”
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ilkerefendy (11 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    ne güzel bir cümle.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abidin Öztürk (11 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Gönlünüze, emeğinize sağlık! Çoook güzel ifade edilmiş!!! Bu söz kime ait?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Delifişek Nuri Pakdil. Böyle insanlara ihtiyacımız var. Riyakarlara değil.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hamdi (11 ay önce)
    İnsanların gözüne baka baka mavi diyorlar. Burayıda kendi yaptırdıkları belediye inşaatları gibi denetlemişse vah halimize...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mahmut (11 ay önce)
    Deprem tahliyelerini ve Çınar'ın bu son haberini okuduktan sonra niyeyse dilime denetimcilerin çok daha iyi yorumlayabilecekleri 'mavi mavi' diye bir şarkı takıldı. Helal bu memlekete az bile yaptıklarınız. Kim tutar sizi..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    beton işini kendi şirketi almıştır..yoksa ne işi var orada!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Öyle olmamıştır inşallah. Çünkü dere kumu karıştırmış olabilirler.
    %100
    %0
    Yanıtla