SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

Uyuşturucu Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin imali, ticareti, nakledilmesi, depolanması veya satın alınması ile bu suçlara iştirak eden şahıslara yönelik mücadelesi sürüyor.

Bu çerçevede Doğu illerinden kente uyuşturucu madde getirerek ticaretini yaptıkları belirlenen A.K, F.G., M.K. ile H.M.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılara ait araç ve üst aramalarında 3 bin 920 adet uyuşturucu hap 65,20 gram metamfetamin ile 2 adet ecstasy ele geçirildi. Ekipler tarafından sokak çalışmaları çerçevesinde yapılan ikamet ve üst aramalarında da 550 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 bin 20 TL ele geçirildi. Olayla ilgili H.Y., M.K. ve O.K. gözaltına alındı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (1 yıl önce)
    Özellikle çevre yolu altı mahalleler sürekli kontrol edilmeli,Yeşiltepe de metruk evler karanlık ara ıssız sokaklar sürekli devriye atılmalı özellikle gece bekçileri ana cadde üzeri değil sokak aralarına girmeli
    %78
    %22
    Yanıtla
  • MALATYALI (1 yıl önce)
    emeği geçen tüm emniyet mensuplarını kutlarım ellerine yüreklerine sağlık yazık gençlerimize ana babalara yitip gidiyorlar uyuşturucu belasından kim aracılık ediyorsa en ufak katkısı oluyorsa allah kahru perişan etsin hepsini temizleyin temizleyelim el birliğiyle yazık etmeyelim geleceğimize.... saygı ve hürmetle
    %88
    %12
    Yanıtla
  • o.c. torbacılar (1 yıl önce)
    Bitmez bu haysiyet yoksunları
    %92
    %8
    Yanıtla