SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Milletvekili Fendoğlu TBMM'ye Kaydını Yaptırdı

MHP Milletvekili Fendoğlu TBMM'ye Kaydını Yaptırdı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 28. Dönem Milletvekilliği kaydını yaptırdı.

2018 genel seçimlerinde Malatya’da MHP’nin 19 yıl sonra çıkarttığı milletvekili olarak TBMM’de 27. Dönemde görev yapan Fendoğlu, 28. Dönem içinde birinci sıradan milletvekili adayı olmuş ve 14 Mayıs seçiminde  MHP tarihinde Malatya’da ilk defa üst üste ikinci dönem milletvekili seçilmişti.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminin ardından Ankara’ya geçen Fendoğlu, TBMM’de 28. Dönem Milletvekilliği kaydını gerçekleştirdi.

Fendoğlu, sosyal medya hesabından, “28. Dönem Milletvekilliği kaydımızı Gazi Meclis’te gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah Ülkem, Milletim ve Malatya’ma hayırlı hizmetler yapmayı daim eylesin.” dedi.

Bu arada, AKP'den Malatya Milletvekili seçilen Abdurrahman Babacan'ın da TBMM'ye kaydını yaptırdığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • adnan (10 ay önce)
    Allah hayırlı etsin başarıların devamını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Sayın vekilim hayırlı olsun diyorum, keşke iki vekil çıkarabilseydik ama olmadı, Malatyamız için hayırlı hizmetler yapacağınıza inanınıyoruz , deprem evleri ikizce yerine Altay kışlasına yapılsa daha iyi olurdu, temennim yüzde yirmibeş üzerinde oya sahip milliyetçilerin biraraya gelerek yakın zamanda iktidara hep birlikte yürümeleridir, gün birleşme bir araya gelme günüdür, görürmüyüm bilmiyorum elbet birgün, önce Ülkemizdeki milliyetçiler bir araya gelecek sonra ise, Türk devletleri ekonomik ve askeri işbirliği sağlanacaktır.
    %28
    %72
    Yanıtla