SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mevlüt Aslanoğlu'nu Özlemle Anıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 16 Mayıs 2014’te İstanbul Milletvekili iken vefat eden, Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun 8. ölüm yıldönümünde yazılı bir açıklama yaptı.

Ağbaba, Aslanoğlu’nun hangi siyasi görüşten olursa olsun bütün Malatyalıları bir araya getiren bir siyasi kimliğe sahip olduğunu belirterek, “Aslanoğlu’nun Malatya için yaptıkları herkesin hafızasında. Malatya’ya eğitim ve sağlık alanında çok önemli katkılar sundu. Malatya’ya çok önemli hizmetler getirdi. Kendisi farklı bir siyaset anlayışıyla Malatyalılara hizmet etti. Siyaseti insanlara hizmet etme noktasında bir araç olarak gören, Malatya’ya unutulmaz eserler, Malatyalıların kalbinde unutulmaz yer bırakan değerli abim Mevlüt Aslanoğlu’nu özlemle anıyorum” dedi.

Aslanoğlu’nun, aktif siyasete girdikten sonra Malatya’ya çok büyük yatırımlar yaptığını,Malatya’daki köy okullarının ilk kez onun sayesinde bilgisayarla buluştuğunu belirten CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatyalı kimliğini her platformda öne çıkaran, Türkiye’nin gördüğü en çalışkan siyasetçilerden biri olan Sayın Aslanoğlu’nu her geçen gün daha fazla özlüyoruz. Kendisini bir kez daha rahmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 Bülten

ARŞİV FOTO: Veli Ağbaba ve Mevlüt Aslanoğlu bir törende

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alperen (1 yıl önce)
    Allah gani-gani rahmet etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    nerede o eski siyasetçiler hoşgörü ve mütavazilik eskidendi şimdiki siyasetçiler kendilerini halkın üzerinde görüyor vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla