SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keskin, TESK Yönetimine Yeniden Seçildi

Keskin, TESK Yönetimine Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine dördüncü kez yeniden seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi.

Toplam 3 adayın yarıştığı ve Bendevi Palandöken’in yeniden genel başkanlığa seçildiği TESK Genel Kurulunda MESOB Başkanı Şevket Keskin’de dördüncü kez yeniden yönetim kurulunda yer aldı.

Keskin, “Malatya esnaf ve sanatkar camiasına teşekkür ediyorum.  Malatya bugün dördüncü kez üst üste TESK yönetiminde bulunuyorsa, bu Malatya esnaf ve sanatkar camiasının birliğinin ve beraberliğinin sonucudur. Birlikte yol yürüdüğümüz TESK Genel Başkanımız, hemşehrimiz Sayın Bendevi Palandöken, bugün dördüncü kez Genel Başkanlığa seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum. Türkiye Esnaf ve Sanatkar camiası mevcut TESK yönetiminin çalışmalarını benimsemiş ve yönetimimizi dördüncü kez göreve getirmiştir. Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’in liderliğinde TESK dün olduğu gibi bugün de, hem esnaf ve sanatkar camiasının sorunlarına ve hem de Türkiye'nin meselelerine duyarlı kalacaktır. Yeni dönemin esnaf ve sanatkar camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Esnaf 5yildir oda aydatlarini ödeyemiyor sildirsin ve tefeci gibi oda aydati alıyor elektrik elektronik odası 550tl olmuş veremem vermemde isterse mahkemeye versinler bu nedir yaaaaaa yıllık oda aydati en fazla 150oldun bu nedir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Lafa gelince gençler bizim geleceğimiz,gençlere fırsat verilmeli diyenler icraata gelince durmak yok yola devam diyorlar.Hey gidi hey güzel memleketim..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erdal (1 yıl önce)
    allah esirgesin Yiğit insan Allah yolunu açık etsin demekki çalışana dürüst insana kimse engel olamıyor ..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Hayırlı Olsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    Demokrasi yalanı heryerde olduğu gibi Malatyada da hüküm sürüyor.Karşılarına bazen anlaşmalı adaylar çıkarırlar bazende gerçekten aday olan kişinin ayağı öyle bir kaydırılır ki bir daha oy bile kullanamaz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Malatya ya ne yapmış Allah aşkına küçük Elazığ da 3 tane esnaf odası var sadece birinin verdiği para 200 milyon üzerinde bizde 1 tane var verdiği para 114 milyon yıllardır Malatya esnafını uyuttular
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Hakketten ilginc bir zamanda yaşıyoruz. Koltuk sevdasinin kötü birsey oldugunu soyleyenler makamlarini koltuklarini bırakamıyorlar. Makam mevkinin imtihan unsuru olduğunu unutmamak lazim. Rabbim hayırlı isler çıkartacak liyakatli insanlara kapi acsin.
    %92
    %8
    Yanıtla