SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekmek ve Yemek Fabrikası İnşaatı Tamamlandı

Ekmek ve Yemek Fabrikası İnşaatı Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve bölgeye hizmet edecek şekilde planlanan ekmek ve yemek fabrikası inşaatı tamamlandı. 

Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Ekmek ve Yemek Fabrikasında çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte fabrikaların üretim yapabilmeleri içen gerekli olan malzemelerin montesi gerçekleştirilecek. 

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Ekmek ve Yemek Fabrikasının inşaatının tamamlandığını belirten Fen İşleri Daire Başkanı Yusuf Aknişan fabrika alanında yaptığı açıklamada, “ Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın 13 ilçemizde başlatmış olduğu projelerimiz, şantiyelerimiz son noktalarına gelmek üzere. Ekmek ve Yemek Fabrikamızı da tamamlamış durumdayız. Çevre düzenlemesiyle ilgili imalatlarımız devam ediyor. Yapılan düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede hizmete açıp vatandaşlarımızın istifade edebileceği son teknolojiyle donatılmış modern bir tesis Malatya’ya ve bölgeye kazandırılmış olacak. Tesisimizin kapalı alanı yaklaşık 10 bin m2. Bu alanda Ekmek ve Yemek fabrikamız birlikte hizmet verecek. Mevcut fabrikalarımızın kapasitesi ileriyi ön görerek artırılmış oldu. El değmeden son teknolojiyle üretim gerçekleştirilecek. 

İlimiz bilindiği gibi deprem kuşağında. Bu anlamda afetlerle her an karşı karşıyayız. 2020 yılında da deprem ile karşı karşıya kaldık. Tabi bu proje gerçekleştirilirken ileride bir afet durumu yaşandığında üretimin kapasitesi artırılarak Malatya’mıza ve bölgemize hizmet edecek bir şekilde projemiz yapıldı. Tesisimizin fikir aşamasında ve uygulama aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, mesai harcayan arkadaşlarımıza ve ilgili müellif firmaya teşekkür ediyorum” dedi. 

Bülten


 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Erol Ç. (1 yıl önce)
    İyide mevcüt işletmelerin zaten batmanın eşiğinde Şirketlerin kendi bünyesindeki personellere yedirdiğin yemek ler ve karşılığında aldığın ücret olmazsa hangisi hayatta kalabilir. Ki hangisinin malatya ya bir katkısı olduki. Ekmek fabrikasını kast etmiyorum. Yemek fabrikasına sitemim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (1 yıl önce)
    Ekmek Fabrikasının kapasitesi ne? Günlük kaç ekmek üretilecek? Ekmek dağıtımı için yapılan Lojistik planlama ve Megsaş'ın ekmek dağıtımının yaygınlaşması ekonomik sürdürülebilirlik için stratejik plan ne? Banane kaç metrekare inşaat yaptığınızdan? Üretilecek ve Aziz Malatyalı hemşehrilerimize sağlıklı ve ekonomik kaç ekmek günlük ulaştırılacak? İlçeler için planlama yapıldı mı? En önemlisi PAZAR GÜNLERİ EKMEK URETMEYEREK BELEDİYE ELİYLE MALATYALIYI EKMEK MAFYALARININ ELİNE BIRAKMA SORUMSUZLUĞUNA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Hayırlı Uğurlu Olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %50
    %50
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    Fabrika çevre yolu 300 mt. arkasına ve yıldız tepenin hemen arkasına yapılmış. Şehir trafiğini rahatlatacak vizyoner bir proje daha hayata geçiyor. Yimpaş'ta açılınca seyredin curcunayı herhangi bir planlama yok!!!!! Şehirler projelendirilirken şirketlerin ulaşım ve yakıt maliyetinden ziyede, şehir sakinlerinin hayat konforu merkeze alınır ve insan odaklı projeler hayata geçirilir. Şimdi buradan megsaşın yakıt maliyetleri azaldı ve lojistik faaliyetleri kolaylaştı. Şehir içi seyahat edenlerin trafik çilesi!!!! Fabrikdan sevkiyat yapan araçlar, bu güzergahta mecburen çevre yuolunu kullanmak zorunda. 2. organize içine yapılsa olmazmıydı? Sürekli ekemek üretimine bağlı baca eksoz gazı, yemek fabrikası aspratörle atılan yemek kokuları. Şu an bu bölge hızla yapılşma devam ediyor, yarın şikayet olunca belediye bu problemi nasıl çözmeyi düşünüyor acaba. Yıldız tepe civarı villa olarak, çöşnük tarafı ise apartman olarak hızla yapılaşıyor. Bence yer konusunda karar vericiler hata yapmışlar, yaşayıp göreceğiz. Organize olmuş olsaydı fabrikalara yemek ve ekmek sevkiyatı daha kolay ve ekonomik olurdu ayrıca ilerde oluşacak şikayetlerin önü alınmış olurdu.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • deve hikayesini anlatmaya gerek yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Tecde yolu üzerinde ve nikah sarayı bünyesinde megsaş ekmek büfeleri vardı. Ekmek satışında sıkıntı olmamasına rağmen keyfi olarak kaldırıldı. Çevredeki fırınlardan mı tepki geldi de kapattılar diye soramadan edemiyor insan..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Güzel bir haber, iyi bir hizmet daha ekleniyor memleketimize. Yapılan her hizmet karşılığını bulacaktır. Bu millet nankör değildir. Yalnız habere konu Ekmek Fabrikasının ilimizin hangi semtine açıldığı konusunda bir bilgi verilmemiş. Peki nerede bu Fabrika...VeSSelam...
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Orduzu. Mardin.
    %50
    %50
    Yanıtla