SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimine Katılım Yüksek

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimine Katılım Yüksek
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Malatya’da bin 901 sandıkta 531 bin 110 seçmenin oy kullanma işlemi sabah 08. 00 itibariyle başladı.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri tüm yurtta olduğu gibi deprem bölgesi Malatya’da da sabah 08.00 itibariyle başladı. Kent genelinde bin 901 sandıkta oy verme işlemi sürerken, depremzedelerin kaldığı konteyner kentlerde de oy verme işlemleri başladı. İnönü Üniversitesi karşısında yer alan Teknokent Konteyner Kentinde de adreslerini buraya aldıran depremzede seçmenler oylarını kullanıyor.

İha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hayri Dolan (10 ay önce)
    Hemşehrilerim akşama zafer çığlığı atarak halay ekiplerini kurmaya başlamıştır şimdi. Bol eğlenceler diliyorum... Ha bu arada, suçlu müteahhitler de tahliye edilmiş. Kol kola verip güzelce halay çekersiniz.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hep birlikte halay çekerler halay ekibine otelinde rezidans ında insanların ölümüne sebep olup halay çeksinler hep birlikte Malatya sizinle rezil oluyor....
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Herkes ne yapacağını bilir. Siz merak etmeyin.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Sefik (10 ay önce)
    Yine halay çekip konvoy yaparlar
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Aynen dediğim çıktı hiç yanılmamisim
    %67
    %33
    Yanıtla