SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Ağbaba'nın da Yer Aldığı MYK Üyeleri İstifa Etti

CHP'de Ağbaba'nın da Yer Aldığı MYK Üyeleri İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün toplandı.

Parti genel merkezinde, 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunun ardından yapılan ilk MYK toplantısı yaklaşık 5 saat sürdü.

Toplantıda, aralarında Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da bulunduğu MYK üyeleri istifalarını sundu ve Kılıçdaroğlu kabul etti.

İstifa eden MYK üyeleri şöyle:

Ahmet Akın, Ali Öztunç , Bülent Kuşoğlu, Bülent Tezcan, Devrim Barış Çelik, Faik Öztrak, Fethi Açıkel, Gamze Akkuş İlgezdi, Gökçe Gökçen, Gülizar Biçer Karaca, Lale Karabıyık, Muharrem Erkek, Oğuz Kaan Salıcı, Selin Sayek Böke, Seyit Torun , Veli Ağbaba, Yüksel Taşkın.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Olağan kurultay sürecini hemen başlatma kararı aldı. İl ve ilçe kongrelerinin tarihlerini hukuk işleri netleştirecek.

Toplantıda, Kurultay sürecinin yerel seçime yansımaması gerektiği uyarısı yapıldı.

MYK üyeleri “Devletin bütün gücü vali, kamu görevlisi, maddi her türlü gücü kullandılar. Medya gücünü sonuna kadar kullandılar. Karşımızda parti devleti vardı. Devletin resmi kaynakları ile vatandaşa yapılan yardımları bile kendi lehlerine çevirdiler ” değerlendirmesini yaptı. Kılıçdaroğlu, kurmaylarının değerlendirmelerini not aldı ve “Yaptığınız eleştiriler, katkılar ve çabalarınız için teşekkürler” dedi.

sozcu.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Üzgün Demokrat (9 ay önce)
    Yarım porsiyon aydınlık.Cem karacadan dinleyin lütfen https://youtu.be/v1R0gY2rdBQ
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Tekin (10 ay önce)
    Kılıçtaroğlu milletin gazını alıyor. Bizi bitirdin be bitirdin kaç seçim kaybedeceksin daha bırak git artık.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • 44MALATYA (10 ay önce)
    Kılıçdaroğlu 74 yaşında. Bir sonraki seçimde 79 yaşında olacak. Koltuğu bırakmaya hiç niyeti yok. Burdayım deyip duruyor. Lafa gelince de gençler gençler deyip duruyor. Git torunlarını sev ,gençlerin önünü aç artık.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • mlx (10 ay önce)
    kendi istifa edeceği yerde myk üyerini istifa ettiriyor.erdoğana diktatör diyen adama bakarmısınız.koltuğu kimseye bırakmıyor...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hak ile Batılı Ayıran (10 ay önce)
    İşte tek adam rejimi. Bi bırakamadı gitti. Adam yine koltuğu bırakmadı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Süleyman (10 ay önce)
    MYK üyelerinin istifası yetmez direkt Kılıçdaroğlu istifa etmeli koltuğa yapıştı kalkmıyor adam
    %91
    %9
    Yanıtla
  • malatyalı (10 ay önce)
    1-chp kurultaya gitmeli.kılıçdaroğlu aday olmamalı. 2-atatürkcü laik çizgide devam etmeli 3-iktidarın olumlu taraflarını görmeli,katkı sağlayacak önerilerde bulunmalı 4-ülkemizin refahını artıracak çözüm önerileri sunmalı 5-ulusalcı kimlikten asla vaz geçmemeli 6-tenkit siyasetini bırakmalı 7-yapıcı bir siyaset gütmeli 8-terör imalı parti ve siysilerden uzak durmalı 9-milli bir duruş sergilemeli 10-manevi dini değerlere olması gereken kadar saygı göstermeli 11-dini cemaat ve tarikatlara asla taviz vermemeli 12-aydınlık çağdaş çizgiyi oy alayım diye bozmamalı 13-erdoğanlı yılların mazi olacağı bilinerek,yeni dünyanın çağdaş insanların elinde olduğu gerçeği unutulmamalı. 14-her ilde teşkilat yeniden kurulmalı 15-özellikle üye kaydına önem verilmelidir akp nin üye kaydı ile 20 senedir iktidarını koruduğu bilinmelidir. 16-asla hiçbir parti ile bir daha ortak olmamalıdır. 17 -şu bilinmelidir chp büyük bir parti ve camiadır 18-türkiye siyasetini iktidar olsun olmasın belirleyecek bir oy gücüne her zaman sahiptir. 19-eğitimli sosyo kültürel maddi güce ,yani yöneten insanlara sahip bir camia chp içerisinde her zaman olacaktır. 20-islam coğrafyasında ,müslüman bir ülkenin tek ümit kaynağı chp gibi partilerdir.bu asla unutulmamalı.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet can (10 ay önce)
    Muhalefet de revizyon şart kemal kılıçdaroğlu artik emekli olmali siyasetten yeter bıktık Muhalefet in en büyük sorunu bence lider sorunu başka bir şey değil
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Köylüm (10 ay önce)
    Bence Chp'yi Veli Ağbaba'yı bırakında, dur durak bilmeden döviz, altın yükseliyor ve zam zam zam, hayat şartları gün geçtikçe ağırlaşıyor onun derdine düşün.Chp ve Veli Ağbabayla ne işiniz var?? Nedense cebinde ekmek, sigara parası olmayanlar kraldan çok krallıcılık yapıp siyaset yapıyor! Memlekette herşey güllük gülistanlık da bi tutturmuşsunuz CHP, Veli Ağbaba, Reis, Akparti. Bunları siz düşünmeyin tencerenin nasıl kaynayacak siz bunu düşünün..
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Turani (10 ay önce)
    Veli bey gelecek seçimde de listeyi arkadaş grubundan oluşturun. 1vekillik garanti nasıl olsa...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kazım (10 ay önce)
    CHP bildiğimiz gibi şaşırtmıyor.Biraz görevden almalar, göstermelik toplantılar ve kurultaylar yapılır. Ama bir türlü millet ile aynı hassasiyetlere sahip bir yönetim ekibi oluşturulamaz. Böylece seçim kaybeden ama partideki olanaklardan faydalanan bir yapı ile yola devam edilir. Sonrada halkı suçlayıp, mağlubiyete bahaneler üretirler. Sağlık olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (10 ay önce)
    Veli ağbaba yıllardır malatyada bir adım öteye gidemeyip malatyadan da vekil olacak kişilerin önünü kesti hep . ‘Hep bana’ diyenlerin sonu hüsran oluyor .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hasan (10 ay önce)
    ülkenin en büyük sorunu tek adam sorunu. hadi iktidardakini anlayabiliyorum sonuçta sürekli kazanıyor. muhalefetinkini anlamıyorum sürekli kaybediyor, sürekli tek adam rejimi diyor şikayet ediyor, her problemde bakanları, cumhurbaşkanını istifaya çağırıyor ama kendisi hiçbir şekilde istifa nedir bilmiyor. bir dahaki seçimde kimse 80 yaşında birini seçmez. daha bu neyin hırsı anlayamıyorum. orada oturması iktidardan başka kimseye yaramıyor. gizli Akp li olabilir :)
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hasan (10 ay önce)
    Yıllardır hiç bı seçim kazanamamış bı başkan olarak kendinin istifa etmesi en doğrusu,altı yedi parti birlesiyorsun yine kazanamiyorsun demekki senle olmuyor vede kaç seçim olursa olsun senin kazanacağına kimse inanmiyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Doğrusu (10 ay önce)
    Kusurabakmayın da sizin beceriksizliğiniz ülkenin %90 ı terörden dertli %10 size pahalıya mal oldu 2. si 2.sıra adayınız Battal bey olsaydı 2. Vekillik çantada keklikti. siz her şeyi toz pembe gördünüz kısacası kurnazlık yaptınız o da bağdattan döndü. Acizane görüşüm.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Bülent (10 ay önce)
    Zaten yardımları devlet yaptı kimse ak parti yaptı demedi ama yine sağolsun diğer partiler ve belediyeleri yaptı karşılıksız bu insanlık görevini yapanlardan ALLAH RAZI OLSUN
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Hoca (10 ay önce)
    Editör yayınlasa cahil aklımla üç kelam ederim :)) zaten sayın ağbaba myk üyeliği yağacak liyakatte miydi? Bir diğer husus rte eze eze otuz kırk puan farkla kazanmıyor son üç cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ortada .. 52 civarı oyla kazanıyor .. CHP içeriden satılmasa (babacanın anayasada Türklüğü kaldıracağız, mite çalışan sırrı sakıkın Demirtaş'a özgürlük vs söylemleri, kayyım uygulamasına son ve benzerleri insanları tiksindirip CHP'ye ters operasyon olmuştur) emin olun kazanmak zor değildi...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kerem (10 ay önce)
    MYK'yı kurban ederek sorunu çözemezsin Kemal bey. Zorla adaylığını dayattın, bir seçim daha kaybettin. Çıkıp adam akıllı bir açıklama bile yapmadın. Ülkenin başında bu kadar sorun varken, karşı taraf bu kadar hata yapmışken en zoru başarman lazımdı ve gittin aday oldun. Tebrikler Kemal Bey...
    %73
    %27
    Yanıtla