SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Aracına Ateş Açıldı

Belediye Aracına Ateş Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada tabanca ile belediye aracına ateş açıldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Malatya merkez Atatürk (Kışla) Caddesi ile Akpınar Meydanı’nın kesiştiği noktada meydana geldi. Yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda T.Y. adlı şüpheli tabanca ile ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşun Battalgazi Belediyesine ait atık toplama aracının sol kapısına isabet etti.

Olay yerinden kamyonetiyle uzaklaşan şüpheli T.Y., kısa bir süre sonra polis ekiplerince gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (10 ay önce)
    Eskiden namus veya kan düşmanlığı da silah kulanılırdı ne hale geldik moderin çaģ diyorlar olmaz olsun insanlığın bittiği çağ Rahmetli babam resmi dairede doktorda askeriyede polisde kasketini eline alırdı saygıda
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hakan (10 ay önce)
    Asayiş zayıf kimkime dumduma olmuş sıkı bir denetleme olsun
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (10 ay önce)
    Malatya'da normal insan sayılı kaldı şehir merkezi hapcilar,hırsızlar,çakallarla dolu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mlx (10 ay önce)
    Şehirde kim kime dım dıma....
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet can (10 ay önce)
    Abdullah Ergün kaliteli gerçek bir Malatyalı gerçek bı Malatyaspor ludur
    %0
    %100
    Yanıtla
  • şahıs (10 ay önce)
    kusura bakmayın ama deprem sonrasında aklı selim çoğu insan şehri terketti nerede bir çakal vasıfsız maganda varsa şehirde kaldı bizler azınlıktayız
    %96
    %4
    Yanıtla