SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Katiliyle Olay Yerinde Keşif..

Baba Katiliyle Olay Yerinde Keşif..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 15 yaşındaki oğlu tarafından silahla öldürülen Mehmet Şireli’nin (aşağıdaki fotoğrafta) evinde keşif yapıldı. Katil zanlısı Ö.Ş. cinayeti işlediği eve getirildi.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Melekbaba Mahallesi’nde sabaha karşı meydana gelen olayda, İmbik sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet Şireli (43) ile oğlu Ö.Ş. (15) arasında, iddiaya göre birkaç gün önce ‘eve geç gelme’ yüzünden tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından, Pazartesi sabaha karşı 02.45 sıralarında, babasına ait olduğu ileri sürülen tabancayla Ö.Ş. Mehmet Şireli’yi başından vurdu.

 Başına iki kurşun isabet eden Mehmet Şireli kanlar içerisinde yere yığılırken, katil zanlısı oğul polisi arayarak olayı bildirdi. Olay yerinde cesedin yakınında 2 adet 7.65 mm çaplı boş kovan bulundu.

Olay sonrası polis ekiplerine teslim olan Ö.Ş.’nin götürüldüğü polis merkezinde ifadesi alınırken, keşif için öğle saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında olayın gerçekleştiği adrese getirilen Ö.Ş.’ye aile yakınları tepki gösterdi. 

Yaklaşık 30 dakika süren keşif sonrası polis merkezine götürülen Ö.Ş.’nin işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği bildirildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Kerem (1 yıl önce)
    Hrant Dink'in cenaze töreninde eşi Rachel aynen şöyle diyordu... "Bir bebekten bir katil yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılmaz kardeşlerim..." Hepimiz suçluyuz, hepimizin vebali var. Abdest alırken sırtının kıbleye dönük olmasını dert edindiği kadar gençliği dert etmeyen hepimi en az o baba katili genç kadar suçluyuz. Henüz 15 inde baba katili olan gencecik bir çocuğu yargılayıp nefsine toz kondurmayanlar, bu işte benim vebalim nedir diye nefsini sorgulamayanlar Kâbenin içinde zemzemle de abdest alsalar vallahi de billahi de nafile. Mevlana ne diyor du... "Kâbe Azer oğlu İbrahimin yaptığı bir binadır, Gönül ise Celil ve Ekber olan Allah'ın evidir." Gönüller tarumar ediliyor, anne kuzuları birer canavara dönüştürülüyor. Ve bu sürecin mimarı toplum olarak biziz. Bu çocuklar bizim eserimiz.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Senin yazdığını editör okur anlamaz. Çoğu zatem okumaz. Okuyan da boş geçer. Geriye kalan ben.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Bende okudum anlamadım
    %19
    %81
    Yanıtla
  • neyi anlamıyorsunuz kardeşim, yeni nesil okumuyor, araştırmıyor, kavrayamıyor malesef
    %75
    %25
    Yanıtla
  • okuyucu (1 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Okuyup anlamayan zaten yazıda bahsedilen tüm suçlu nesile katkıda bulunanlardır. Hepimiz suçluyuz ama bazıları ok atan bazıları, ok atılacak bende sargı bezi tutayim taşıyayım diyenler.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • malatya44 (1 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Kerem kardeşim bazı şeyleri bilgin var lakin bu topluma yazdıklarını anlatamazsın çünkü bu yazdıklarını anlayacak insan okuma yoksunu bilgisi cahalet ve bu cahaleti politika mezesi yaparak sömürenler bu kurşuna sebep oluyor Bu ülkeyi suyu üfleyerek içenler bu hale getirdi Daha iyi günlerimiz bu Ne zaman Gerçek hukuk ve adalet topluma sağlanırsa ortada ne silah nede yok yere yok olan ruhlar kalır.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim,işine gelen anlar.İşine gelmiyen anlamaz yada anlamak istemez.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Gün geçmiyor ki bir Anne ve Babanın evladı tarafından,Bir Evladın Anne ve Babası tarafından,Bir kardeşin Abisi,Bir abinin Kardeşi tarafından,bir kadının kocası tarafından,Bir kocanın karısı tarafından öldürülmediği bir haber duymayalim. Bu zihniyet aile bireylerini bile birbirine düşman,birbirinin katili haline getirmeyi başardı maalesef.Herkes,hepimiz aklımızı başımıza toplayalım,bu gidiş gidiş değil
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum, aile içerisinde bir olay Allah aileye yardım eylesin olay hakkında yorum yapamıyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla