SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Yaşındaki Genç Kız Kaza Kurbanı

19 Yaşındaki Genç Kız Kaza Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.

Kaza, saat 21.20 sularında Malatya- Sivas karayolu Sürür Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sivas istikametine seyir halinde olan E.G. idaresindeki 44 ADJ 801 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Sıla Y.'ye (19) çarptı. Feci kazada genç kız ağır yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sıla Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç kızın cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ekrem (1 yıl önce)
    bıde gelıp olay mahalı ölum kavşağındakı düzmece ışik ve abuk subuk otobus durağı yerı ıle ılgılı çaktırmadan çekım yaparsa sevınırız. ordakı elzem olan kavşağın ıptalını yerıne basıt bır trafık lambasıyla uyfuruktan ış yapanları sorgulasalar ıyı olur. allah aşkına bıde yazıhanın ıçındekı gecıdı cekıp yayınlasanız ınsanlar hızmete karsı degıl boyle sacmalığa karşı imar planı ıçerısınde yuh beeee.......
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Admin 44 (1 yıl önce)
    İnsan canı bu kadar mı? Ucuz şimdi buna kaza denir. Kaza değil,ihmal,cinayet! kaç kişi daha ölecek. Kaç kişi öldükten sonra tedbir alınacak.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Asli (1 yıl önce)
    Bu kacinci kaza,kacinci olüm ,neyi bekliyorsunuz sayin yetkililer, kac kisi daha olmesi lazim burada, daha kac ailenin cani yanmasi lazim.Neyi bekliyorsunuz Insan cani hic onemli degil mi sizler icin .Ancak siz yetkililerin mi cani yanmasi lazim ki hareket gecmeniz icin .Yazik gercekten yazik insan cani bu kadar onemsiz olamaz .
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ekrem (1 yıl önce)
    Oradaki kaqvsağı iptal eden zihniyet kimin değirmenine su taşıdığını herkes biliyo fakat kimse başına gelmeden bilmez müdahale etmez. Yazüklar olsun bu kişilere hiznet eden zihniyete ne yüzle toplumda dolaşırlar. Devletin resmi arabasüna binip günde üç beş defa orda gecen ve pusu kurup kırmızı ışık cezası yazan zat ve ilçe bel. Bşknı uyanın artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zafer dağgülü (1 yıl önce)
    ölüm kavşağı hem tren hem araba kazalarının bolca yaşandığı yerlerden birisi.çokmu zor üst geçit yapmak.aynı şekilde akçadağ yol ayrımı idareciler sanmayın bu kazalarda sorumluluğunuz yok yazı günah.siz yapın üst geçidi kullanmayıp kaza geçirene kimse bişi diyemez ama şimdi soruyrouz üst geçit maliyeti bir insandan dahamı çok yazıklar olsun
    %100
    %0
    Yanıtla